Nevobo….staat voor Nederlandse Volleybal Bond.

Nevobo informatie over WVV teams

Via deze link kom je direct op de Nevobo website met alle gegevens over de WVV teams:
Heren 1, Mix 1 en Mix 2.

Hier vind je gegevens over de WVV wedstrijdteams zoals het wedstrijdprogramma, de stand en de uitslagen. Ook kan je via deze website het Digitaal wedstrijdformulier (DWF) vinden en alle andere nieuwsfeiten over volleybal.

Nevobo.nl

De website www.nevobo.nl is een speciale online plek voor iedereen die het volleybal mogelijk maakt. Hier zijn informatieve en/of functionele onderwerpen te vinden voor clubbestuurders en functionarissen, officials, trainers en coaches, vakdocenten en organisatoren.

Naast veel functionele informatie en berichten, vind je er onder andere ook de spelregels, reglementen, informatie over opleidingen, bijscholingen, bijeenkomsten en meer.

Volleybal.nl

Op het online portal www.volleybal.nl staat meer informatie over volleybal, beachvolleybal, zitvolleybal, de competitie en volleybaltoernooien.

Volleybal.nl is ontwikkeld voor de volleyballer en volleyballiefhebber! Centraal staat ‘alles wat leeft’ binnen de volleybalwereld van het laatste volleybalnieuws, interessante achtergrond-artikelen, Oranje, de gekste berichten op het sociale media, de leukste volleybalfilmpjes tot foto’s en verhalen en niet te vergeten de competitie met de mogelijkheden om je favoriete teams in te stellen.