Zoeken

nlenfrdehuitptes

Hits

Artikelen bekeken hits
582171

De Wassenaarse Volleybal Vereniging gaat weer beginnen.

02.09.2020

De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) gaat van start in het nieuwe volleybalseizoen 2020 – 2021. De gemeentelijke sporthal De Schulpwei aan de dr Mansveltkade 1 is daarvoor aangepast in verband met de coronaregels die volgens de richtlijnen van het RIVM gelden. Alle ruimten zijn voorzien van gerichte aanwijzingen. Beheerder Erik van Leeuwen, waarmee WVV nog steeds erg blij is, heeft daarvoor zijn uiterste best gedaan.

De training begint met de jeugd op woensdag 9 september a.s. De jeugd van WVV bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Zij trainen van 18.30 tot 20.00 uur onder leiding van de ervaren trainster Peggy Verwey.
Bij deze training is secretaris Jeanne Taal aanwezig.

Na de jeugdleden komen de senioren in actie. Senioren zijn dames en heren vanaf 18 jaar. Zij trainen van 20.15 tot 21.45 uur. Trainer is de ervaren Wil Westgeest.

Ook mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft daarvoor een eigen protocol opgesteld.

De eerste wedstrijden voor de WVV senioren in sporthal De Schulpwei zijn gepland voor vrijdag 2 oktober 2020. Dan gaan het Herenteam en het Mix 1 team van start.
Het WVV Mix 2 team begint op vrijdag 16 oktober 2020 met eveneens een thuiswedstrijd. Er wordt een volledige competitie gespeeld die voor WVV eindigt op vrijdag 23 april 2021. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen met het coronavirus.

Als het aantal jeugdleden verder aanwast dan kunnen zij ook gaan deelnemen aan de volleybalcompetitie. WVV roept dan ook de jeugd op om zich aan te melden. Dat kan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258. Of kom gewoon eens een keer kijken tijdens de training in sporthal De Schulpwei op de woensdagavond. En neem je sportkleding mee dan kun jij uitproberen of je volleyballen leuk vindt.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is de sociale en sportieve vereniging in Wassenaar om in clubverband te volleyballen. Een heerlijke sport waarbij lichaam en geest op een sportieve wijze worden geactiveerd.
Meld je dus aan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde