Back to Top

Training

Training in het seizoen 2022 – 2023

De training voor alle jeugdleden wordt gegeven door Peggy Verweij. Zij wordt daarbij ondersteund door Gliselle D. v.d. Kleij (speelster van het mix 1 team), Ruud Meershoek en Paul de Groot (beide speler van de H2)
Alle jeugdleden, jongens en meisjes van (in beginsel) 10 tot 18 jaar, trainen op de woensdagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.

De training voor alle senioren (dames en heren van 18 jaar en ouder) wordt gegeven door (vacature). Hij/zij wordt daar in ondersteund door Peggy Verweij (speelster Heren 2) en door Erik Gijsberts (speler Heren 1).
Bij de senioren wordt er in beginsel in 2 groepen getraind. Mede gelet op je spelniveau zal de trainer je vragen om in één van
de groepen mee te trainen.
Alle senioren (dames en Heren) trainen op de woensdagavond van 20:15 uur tot 21:45 uur.

Zoals gebruikelijk starten we ook dit seizoen op de woensdagavond na de zomervakantie van de basisscholen in de regio midden.

Dit seizoen zijn de trainingen dus op woensdagavond 24 augustus 2022 gestart.

Op de woensdagen in mei 2023 is er geen specifieke training meer maar spelen de jeugdleden en senioren, ter afsluiting van het seizoen, nog onderling een aantal partijtjes. Ook dan wordt begonnen om 18:30 uur resp. om 20:15 uur.

Geen training

Op de woensdagen tijdens de vakanties van de basisscholen in de regio midden wordt per vakantie in een later stadium
bepaald of er wel of geen training is. In de maanden juni, juli en augustus is er een vakantie stop.

Trainer(s)

De trainer voor de senioren (18 jaar en ouder) is: (vacature).
De trainer/trainster wordt bijgestaan en bij afwezigheid vervangen door de assistent trainer(s): Erik Gijsbers (speler H1) en/of Peggy Verweij (speelster H2).

De trainers voor de jeugd (10 tot 18 jaar) zijn: (vacature) geassiteerd door Peggy Verweij, Gliselle D. v.d. Kleij, Ruud Meershoek en Paul de Groot.

Trainingslocatie

Alle zaal trainingen vinden plaats in Sporthal "De Schulpwei", Dr. Mansveltkade 1, 2242 PA  Wassenaar.

Bij de trainingslokatie is voldoende plaats om gratis je (motor)voertuig te parkeren of je rijwiel te stallen.