Zoeken

nlenfrdehuitptes

Hits

Artikelen bekeken hits
347443

Vanaf 13 oktober 2020 staat al het volleybal voor de senioren stil. De jeugd tot 18 jaar mag wel trainen. Kantine, kleedkamers en douches zijn gesloten.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sinds 9 september 2020 trainen we weer in sporthal De schulpwei. Voorzover bekend zijn alle coronamaatregelen getroffen die de overheid en de Nevobo voor het binnensporten en in bijzonder het volleybal heeft afgekondigd.

Zo moet iedereen zich bij binnenkomst registreren, en alle aanwijzingen die op deuren, wanden en vloer zijn aangegeven moeten worden gerespecteerd en worden nageleefd. Kunnen handen worden schoongemaakt en is er een geheel afzonderlijke ingang en uitgang. Ook de 'kantine' zijn tafels en stoelen op afstand geplaatst. Zoveel als maar mogelijk is is er bij aanvang van de training een bestuurslid aanwezig.

Met inachtnemeing van de "corona' regels heeft de jeugd op de woensdagavond van 18:00 tot 19:30 uur op het grasveld van het Adelbert College aan de Deijlerweg 163 . Alle jeugd in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar is welkom.

Ook de senioren hebben op de woensdagavond nadat de jeugd hun training hadden afgewerkt. 

Alle jeugdleden (jongens en meisjes van 10-15 jaar) doen dat op de woensdagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.
Alle senioren (18 jaar en ouder) doen dat op de woensdagavond van 20:15 uur tot 21:45 uur.

Bij de senioren wordt er in beginsel in 2 groepen getraind. Mede gelet op je spelniveau zal de trainer je vragen om in één van
de groepen mee te trainen.

De training voor alle jeugdleden wordt gegeven door Peggy Verweij. Zij wordt daarbij ondersteund door Gliselle D. v.d. Kleij speelster
van het mix 2 team.

Training in het seizoen 2020 – 2021

Zoals gebruikelijk zijn we ook dit seizoen gestart op de woensdagavond na de zomervakantie van de basisscholen in de regio midden.

Dit seizoen zijn de trainingen dus op woensdagavond 9 september 2020 gestart.

Op de woensdagen in mei 2021 is er geen specifieke training meer maar spelen de senioren, ter afsluiting van het seizoen, nog onderling een aantal partijtjes. Ook dan beginnen we om 20:15 uur.

Geen training

Op de woensdagen in alle vakanties van de basisscholen in de regio midden en in de maanden juni, juli en augustus is er geen training.
Zie het vakantierooster van het Adelbert College 2020-2021

Trainer(s)

De trainer voor de senioren (18 jaar en ouder) is: vacature.
De trainer wordt bijgestaan en bij afwezigheid vervangen door de assistent trainer(s): Erik Gijsbers (speler H1) en/of Peggy Verweij (speelster Mix1).

De trainer voor de jeugd (10-15 jaar) is: Peggy Verweij. Met als assitente Gliselle D. v.d. Kleij (speelster Mix 2)

Trainingslocatie

Alle zaal trainingen vinden plaats in Sporthal "De Schulpwei", Dr. Mansveltkade 1, 2242 PA Wassenaar.

Bij de trainingslokatie is voldoende plaats om (gratis) te parkeren of je rijwiel te stallen..