Zoeken

nlenfrdehuitptes

Jeugd en senioren Wassenaarse Volleybal Vereniging trainen weer

21.03.21

jeugd 17 03 2021 xxCreativiteit is daarbij het sleutelwoord. Want de trainers Peggy Verweij, Gliselle D. van der Kleij en Erik Gijsbers, hebben op initiatief van onze ‘nieuwe’ (hoofd)trainer Ali R. in eerste instantie 8 filmpjes gemaakt en aan de leden toegezonden met voorbeelden van trainingsactiviteiten waardoor je je in deze corona lockdown toch een beetje fit kan houden. Zo konden alle leden thuis deze oefeningen, wekelijks oplopend in moeilijkheid, uitvoeren.

Sinds kort kan naast deze ‘thuis-training’ door de jeugd en senioren tot 27 jaar oud weer gezamenlijk getraind worden. Niet in de sporthal maar buiten in de openlucht. Gelukkig zijn onlangs de coronamaatregelen ook voor senioren vanaf 27 jaar versoepeld. In 4 tallen mogen ook zij hun spieren los en sterker maken. Het is ’s avonds nog aan de koude kant, maar daar merk je al gauw weinig van als je flink in beweging bent.

Op het sportveld van het Adelbert College aan de Deijlerweg begint de jeugd om 17:15 uur en gaat door tot 18:30 uur. Om 19:00 beginnen dan de senioren net zolang tot er voldoende daglicht is. Uiteraard wordt er opgelet dat iedereen bijtijds ofwel vóór de avondklok van 21:00 weer thuis is.
Peggy en Ali hebben de training aangepast aan de omstandigheden “buiten en op gras”. Opmerkelijk hoe fanatiek afgelopen woensdag de jeugd is. 20 uitbundige jeugdleden namen enthousiast deel aan de trainingen. De senioren, verdeeld in groepjes van maximaal 4 personen deden het wat rustiger aan. Niettemin werden er hier en daar zweetdruppels zichtbaar want vooral Peggy hield het tempo er aardig in. Natuurlijk het is heel anders trainen dan zij normaliter in de sporthal gewend zijn te doen maar al met al hebben de volleyballers er afgelopen woensdag van genoten en kijken zij alweer uit naar volgende week.

Ook Volleyballen?
Je mag of je nu je onder de senioren of jeugd valt de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Zo kan je zien of volleybal ook iets voor jou is. Kom jij ook!! Doe je sportkleding en schoenen aan, je mag direct meedoen. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: PR Commissie WVV
Foto: Jan Rijskamp 


Sponsor ‘Passa (Europe) bv’ verrast leden Wassenaarse Volleybal Vereniging met fraaie sporttas

01.11.2020

WVV jeugdVorige week woensdagavond na de training werden de eerste 19 jeugdleden als eerste binnen de Wassenaarse Volleybal Vereniging verrast met een prachtige gesponsorde sporttas om hun volleybalsport out-fit in mee te nemen. Helaas kon ons lid Jim Wang, de man die achter het sponsorende bedrijf ‘Passa (Europe) bv’ schuilgaat wegens de coronaperikelen niet aanwezig zijn. Hij had graag zelf de sporttassen uitgereikt. Jim is sinds vorig seizoen een gewaardeerd lid en sympathieke wedstrijdspeler van het WVV mix 2 team. Jim al snel ingeburgerd binnen de WVV gelederen stond gevraagd al snel open om de leden van WVV met iets nuttig te verrassen. In overleg met het bestuur is vervolgens gekozen voor een sporttas met een prettig formaat. Voor de herkenbaarheid is daarbij naast het logo van het bedrijf besloten om de sporttas tevens te voorzien van het WVV logo. De glunderende gezichten van de jeugdleden bij de ontvangst van de sporttas gaf duidelijk aan dat raak geschoten is. Dat zij derhalve Jim bedanken voor deze bijzonder leuke geste en dat dit door hen allen super gewaardeerd word. Uiteraard liggen er ook voor de seniorleden sporttassen gereed om uit te delen. De huidige coronaregels gooien jammer genoeg momenteel roet in het eten. Er zijn dan wel, met inachtneming van de strenge corona-regels, enkele seniorleden in de sporthal actief maar er wordt met verder uitdelen van de gesponsorde tassen gewacht tot het moment dat er grotere groepen de sporthal mogen bezoeken. Hopelijk dat dan ook Jim aanwezig kan zijn.

Zoals in de eerste regel aangegeven mag de jeugd tot 18 jaar, met in acht name van de coronaregels, ‘gewoon’ de volleybaltrainingen bezoeken. Dus mocht jij zelf ook zin hebben om sportief bezig te zijn kom op de woensdagavond naar sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Als je dan thuis je sport out-fit al aantrekt kan je gelijk meedoen. Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meedoen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom, we beginnen om 18:30 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258, raadpleeg www.wvv-wassenaar.nl of kijk op Facebook dan wel Instagram.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde

 


Mix 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging pakt 3 punten in een bijzondere overwinning.

15.10.2020

mix 1 7829Ja een bijzondere overwinning. Want het lukte de mix 1 van WVV in de 8 gespeelde wedstrijden in eerdere seizoenen tegen Merenwijk mix 1 slechts éénmaal om een gelijkspel te behalen, de overige werden verloren. Maar vorige week, nog wel in de eerste wedstrijd van het seizoen, waren de WVV-ers super gemotiveerd op een sportieve revanche. En ja hoor het lukte en ook nog in de uitwedstrijd. Winst met 1-3.
Set 1 begon aan de kant van WVV nogal stroef. Met 2 vervangers in het team betekende het wennen. Wennen aan elkaar, aan de Leidse sporthal, aan de manier van spelen en natuurlijk ook, na ruim een half jaar van stilstand, wennen aan de bal. De, om elkaar op te peppen, normaal zo enthousiast schreeuwende spelers van WVV moesten zich vanwege de Corona regels nu inhouden. Na een 6-0 voorsprong voor Merenwijk, wist WVV zich terug te knokken naar 11-10. Vervolgens ging het tot 20-20 gelijk op. Doordat de aanval op dat moment goed ging lopen wist WVV de set te winnen met 22-25. Set 2 begon voor WVV een stuk veelbelovender. Zij kwamen al snel op een comfortabele voorsprong en belangrijker, hielden die tot de einde vast wat een setwinst met 16-25 opleverden. Spanning was er volop in set 3 met veel lange rally’s en harde smashes over en weer. Merenwijk liet weer zien waartoe zij instaat zijn. Hoe WVV ook hun best deed het was in deze set onvoldoende. Merenwijk pakte, zij het nipt, maar wel met 25-23 de setwinst.
Dan set 4. Winst of gelijkspel!! Ondanks dat WVV het belang van de set inzag begonnen ze
behoorlijk slapjes. Tussenstand van 13-11. Plots toch weer 13-16. WVV kreeg weer vat op het spel en begint verder uit te lopen. Door een aantal lange rally’s krijgt de wedstrijd de spanning en vermakelijkheid die het verdiend. Merenwijk vraagt bij 16-22 in paniek nog snel een time out aan. Het mocht niet baten. WVV op dat moment duidelijk in de ‘winning moed’ zette ook deze set op hun naam. Setwinst met 16-25. Een welverdiende 1-3 winst voor de hele wedstrijd. Super, de spiraal van het verleden is recht gezet!

De geplande wedstrijd op vrijdagavond d.d. 16-10-2020 tussen WVV mix 2 en Gemini mix 2 gaat helaas, vanwege de nieuwe Corona maatregelen, niet door. Nu voor de komende weken de teamsport 18+ weer is stilgelegd zitten de volleyballers noodgedwongen thuis.

Kom ook volleyballen bij WVV. Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom, zodra dat in verband met Corona perikelen weer mag, woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258, raadpleeg www.wvv-wassenaar.nl of kijk op Facebook danwel Instagram.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde


Goede start Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging

05.10.2020

IMG 8674 2Op vrijdag 2 oktober 2020 startte voor de Wassenaarse Volleybal Vereniging de competitie in het seizoen 2020-2021. Het WVV Herenteam mocht de kop er af spelen en wel tegen Timios 1 uit Waddinxveen.
En dat ging ze goed af. De eerste set begon met een minutenlange rally. Timios trok aan het langste eind en liep meteen uit naar 1-6. WVV trok de stand echter weer recht en er ontstond een gelijkopgaande strijd. Tot aan 18-18. Daarna liepen de WVV Heren weg en scoorden 25-19.
De tweede set gaf hetzelfde beeld. Bij 20-20 brak Timios en was de 2-0 een feit: 25-20. WVV vertoonde beter teamspel ondanks problemen met de opstelling.
In set drie bleek dat verschil nog meer. Hoewel Timios probeerde goed tegenspel te geven was in deze set het klasseverschil nog duidelijker. Moeiteloos drukte WVV door met prachtige aanvallen. Mathieu Prins en Kilian van der Kleij leefden zich uit. Verder was de verdediging van Eric Gijsbers ijzersterk. Via 19-12 werd deze set met 25-13 binnengehaald.
De vierde set was een kopie van set drie. Nog makkelijker werden de WVV punten veroverd. Met Ruud Meershoek als waardige invaller. Na 25-14 was ook deze set binnen en de overwinning met 4-0 een feit. Zoals gezegd een goed begin in deze nieuwe competitie.
Nu het herenteam in poule A van Haaglanden speelt is het allemaal wat relaxter. Het fanatieke van de toppoule is er af. Maar er wordt nog steeds door de WVV heren volleybal op niveau gespeeld.

Programma maand oktober: maandag 05/10: Merenwijk 1 – WVV Mix 1, maandag 12/10 Volcano Heren 1 – WVV Heren 1, vrijdag 16/10 WVV Mix 2 – Gemini K. 2 en vrijdag 30/10 Leython 3 – WVV Mix 1.

Volleyballen in Wassenaar doe je bij De Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom er ook bij en geniet van deze sport. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. De eerste vier opeenvolgende trainingen zijn geheel gratis. Info is te verkrijgen bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06 24 84 82 58 en op www.wvv-wassenaar.nl, Facebook en Instagram (WVVWassenaar).

# Volleyballen doe bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde


De Wassenaarse Volleybal Vereniging zoekt een trainer!!

28.09.20

De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) werd kort geleden onverwachts geconfronteerd met het besluit van de trainer van de senioren om, vanwege persoonlijke redenen, met onmiddellijke ingang te stoppen met het geven van training.
WVV is dus dringend op zoek naar iemand die redelijke kennis van en ervaring in het volleybalspel heeft en gemotiveerd is om training te geven aan onze gevarieerde groep van enthousiaste senioren.

De trainingen worden gegeven vanaf de eerste woensdag na de zomerschoolvakantie tot en met de laatste woensdag in april het jaar daarop. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Alle trainingen van WVV vinden plaats op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Voor de senioren is dat van 20.15 uur tot 21.45 uur.
Momenteel bestaat de trainingsgroep uit ongeveer 15-20 leden. Zij spelen in de (recreatie)competitie (1 herenteam en 2 mixteams). Dit aantal wordt aangevuld met een vijftal leden die louter en alleen komen trainen.

Het herenteam speelt, na enkele seizoenen toppoule, momenteel in poule A van de Regio West, Haaglanden. De twee mixteams werden beide twee seizoenen geleden kampioen in hun poule en konden afgelopen seizoen na promoveren goed meekomen in de hogere poule. Nu respectievelijk poule A en poule B in de Regio West, Rijnland.
De leeftijden van actieve senioren (m/v) varieren van eind 20 tot 70+. Een van de heren, uit het Herenteam, is beschikbaar als assistent-trainer voor de spelers van het herenteam.

Onze huidige trainers zijn momenteel bij WVV actief op basis van een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen daarvoor een vergoeding binnen de belastingvrije vrijwilligersvergoeding.
De trainster die onze jeugd (10-15 jaar) momenteel traint zou graag een stapje terugdoen. Dus indien je tevens op de woensdag tussen 18.30 en 20.00 uur beschikbaar bent voor het geven van training aan de jeugd en in het bezit bent van een VOG kan het aantal te geven trainingsuren worden uitgebreid. De huidige trainster wil je, indien gewenst, behulpzaam zijn bij het geven van de training.

Natuurlijk zijn wij bereid om vragen te beantwoorden. Je kunt ze stellen aan onze secretaris Jeanne Taal-Ubachs via 06-24848258 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij hopen op korte termijn een positieve reactie te mogen ontvangen.

Tekst: PR Commissie WVV
Foto: Marjanne van der Velde


Wassenaarse Volleybal Vereniging start met de competitie.

23.09.20

IMG 8526 2Het is zover.. Na een troosteloze en erg warme sportzomer waarin uitsluitend zonder publiek sporadisch nog werd gesport is het er dan toch van gekomen en staan voor de WVV teams ‘Heren 1’ en de ‘Mix 1’ op vrijdagavond 2 oktober a.s. in sporthal De Schulpwei de eerste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 gepland.
Graag had ik jullie allemaal uitgenodigd om deze vooraf al spannend geachte wedstrijden te komen bekijken. Helaas gooit ‘Corona’ nog steeds roet in het eten. Na toch weer nieuwe beperkingen mogen er zonder speciale toestemming slecht 50 personen het sportevenement bezoeken. En dat wordt met de wedstrijdbegeleiders, de WVV teams en hun tegenstanders mogelijk al snel bereikt.
WVV neemt dit seizoen met drie teams deel aan de recreatiecompetitie, namelijk met twee Mix teams en een Heren team. Het Heren 1 team zal na een aantal seizoenen weer hun krachten moeten meten met teams in Poule A van de Regio Haaglanden. Het Mix 1 en Mix 2 team doen dat respectievelijk in de poule A en poule B van de Regio Rijnland.

Zoals eerder aangegeven bijten het Heren 1 team en het Mix 1 team de spits af in de nieuwe competitie. Vooral voor de Heren die dit seizoen dus voor het eerst weer in de A poule zijn ingedeeld zal het de nodige spanning geven. Hun tegenstanders zijn al een aantal seizoenen in deze poule actief en weten zo ongeveer wel wat zij van hun veelal bekende tegenstander kunnen verwachten. Voor de WVV-ers zal dit een grote verrassing worden. Aanvoerder Frank heeft er overigens alle vertrouwen in dat het team bestaande uit een groot aantal routiniers hoge ogen gooien zal gooien. We zijn benieuwd. Ook de aanvoerder Peggy Verweij van de Mix 1 ziet de competitie met vertrouwen tegemoet. In het vorige, zo vroeg afgebroken seizoen, hebben zij laten zien mee te kunnen doen om de hoogste plek op de ranglijst
De heren spelen tegen Timios H1 en de Mix 1 tegen VCS mix 1 uit Sassenheim.
Naast de senioren laat ook de jeugd zich van hun goede kant zien en trainen er lustig op los om net zo goed zo niet beter te worden dan de seniorleden.
Mocht u na het lezen van het bovenstaande ook zin krijgen in het volleyballen dan bent u van harte welkom bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Reeds velen gingen u voor.
De senioren (18+) groep (dames en heren) traint op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur, en dat gebeurt in een sportieve en sociale sfeer. Eenmaal meegedaan wilt u niet anders meer en het fijne is dat nieuwe leden de eerste 4 achtereenvolgende woensdagen geheel vrijblijvend mee mogen trainen! Dus kom uit die luie stoel en kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde


Senioren Wassenaarse Volleybal Vereniging trainen al weer volop.

15.09.20

IMG 7380Ja, vorige week woensdag was het weer zover. Na het abrupte en vroege einde van het voorgaande volleybalseizoen door het verschijnen van het akelige Corona-virus gingen de senioren eindelijk weer aan de bak. Enkele WVV-ers hebben dan wel door ‘coronaproef’ volleyballen op het grasveld van het Adelbertcollege de spieren in conditie weten te houden maar ook zij doken 9 september j.l met alle senioren weer de zaal in. Vooraf waren door WVV in sporthal De Schulpwei de nodige maatregelen getroffen die door de Nevobo waren aanbevolen om coronaproef te kunnen volleyballen. Zo waren er duidelijke aanduidingen van verplichte looprichting aangeven, het maximaal toegestane aantal personen in kleedruimten vermeld, de aparte en verplichte in- en uitgang, persoons registratie enz. enz. want naast gezellig en sportief volleyballen staat uiteraard ook de veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel van de WVV-ers. Helaas liet de Gemeente als ‘hoofdverantwoordelijke’ met een controle over de genomen corona maatregelen in de gemeentelijke sporthal verstek gaan. De gretigheid van de volleyballers was er overigens niet minder om en lieten fanatiek zien hoe zeer zij het volleyballen gemist hadden. Woww wat een gretigheid. Want o jé sporten is zo ontzettend gezond voor lijf en leden. Maar let wel het is niet alleen fysiek maar ook geestelijk en lol hebben welke belangrijke onderdelen zijn van het sporten. Geestdodend lui op de bank of op het strand liggen, waardoor ledenmaten stram en ‘roestig’ worden tja dat kan altijd nog. We zijn, onder leiding van een deskundige trainer(s) rustig begonnen en voeren het ‘tempo’ langzaam op tot competitieniveau. Want vrijdagavond 2 oktober starten we in sporthal de Schulpwei om 20:30 uur met de eerste competitiewedstrijden. Als je dat wilt, kan je wellicht direct meespelen in een wedstrijdteam. Naast de zeer fanatieke wedstrijdspelers zijn er in ons midden ook rustige maar gedreven trainingsleden aanwezig. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is WVV daar zeer geschikt voor. Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het ook gewoon gezellig vertoeven is en je direct thuis zal voelen.
Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde 


The Wassenaar Volleyball Association and its youth.

08.09.2020

IMG 9832The youth department of the Wassenaar Volleyball Association (WVV) has enthusiastically started training last Wednesday. The youth group has grown in the new season to 15 boys and girls aged 10 to 15 years. The experienced trainer Peggy Verwey and her assistant Gliselle D. van der Kleij will teach the youngsters essential volleyball techniques and work on their condition.
The intention is to prepare the group for the volleyball competitions in January 2021. And WVV is certain that participation in that competition will be successful given the commitment and enthusiasm of the youth players.

WVV is building its future and that is why it calls on young people to join the youth group. The training is on Wednesday evenings from 18.30 to 20.00 in the Schulpwei sports hall at Dr Mansveltkade 1. Move, play along and improve your fitness.

In addition to volleyball, the Wassenaarse Volleyball Vereniging also engages in support activities one being the participation to the Grote Clubactie. On Saturday, September 19, the national lottery ticket sale of the Grote Club promotion will start. WVV also participates and aims at sell as many lottery tickets as possible. This year we are committed to rais money for the purchase of club kits. A ticket costs € 3, of which 80% (€ 2.40 per ticket) goes directly to the club fund of WVV.

The WVV members will use the sales booklet to sell lottery tickets in a responsible manner, which is safe for both sellers and buyers. For example, the front of the booklet has an online sales link and QR code that sellers can share or buyers can scan remotely with their phone.

The WVV youth is going all out and hopes to achieve its goal with the support of family, friends and residents of Wassenaar! Right now we can make good use of that extra support. So buy those tickets and support the Wassenaarse Volleybal Vereniging.

If you also feel like playing volleyball, come to the WVV training on Wednesday evening. For seniors, this is also in sports hall De Schulpwei from 20.15 to 21.45. For further information, please visit the website: www.wvv-wassenaar.nl or look on Facebook.

# The Wassenaarse Volleybal Vereniging is building its future.

Text: Ger van Weerlee
Photo: Marjanne van der Velde


De Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar jeugd.

08.09.20

IMG 9832De jeugdafdeling van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) is in het nieuwe volleybalseizoen weer enthousiast van start gegaan met de training. De jeugdgroep is in dit nieuwe seizoen gegroeid tot 18 jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. De ervaren trainster Peggy Verweij en haar assistente Gliselle D van der Kleij hebben de jongelui weer de broodnodige volleybaltechnieken bijgebracht. Ook werd er aan de conditie gewerkt.
De bedoeling is dat de groep wordt klaargestoomt voor de volleybalcompetitie in januari 2021. En WVV is er van overtuigd dat deelname aan die competitie, gelet op de inzet en het enthousiasme van de jeugd, zeker gaat lukken.

WVV bouwt aan haar toekomst en daarom roept zij jongelui op zich aan te sluiten bij de jeugdgroep. De training is op de woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Beweeg en speel mee en verbeter je conditie.

Naast het volleybal ontplooit de Wassenaarse Volleybal Vereniging ook nevenactiviteiten.
En een van die activiteiten is deelname van de Grote Clubactie. Morgen, zaterdag 19 september, start de landelijke lotenverkoop van die Grote Clubactie. Ook WVV doet mee en wil natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om geld binnen te halen voor de aanschaf van clubtenues en buitenvolleybalse activiteiten voor de senioren. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas van WVV gaat.

De WVV leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

De WVV jeugd gaat er vol voor en hoopt haar doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en bewoners van Wassenaar! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Koopt dus die loten en steun de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Heeft u ook zin in volleyballen kom dan naar de training van WVV op de woensdagavond. Voor de senioren is dat van 20.15 tot 21.45 uur eveneens in sporthal De Schulpwei. Voor nadere info kent u terecht op de website: www.wvv-wassenaar.nl en op Facebook.

# De Wassenaarse Volleybal Vereniging bouwt aan haar toekomst.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde

 


De Wassenaarse Volleybal Vereniging gaat weer beginnen.

02.09.2020

IMG 7642De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) gaat van start in het nieuwe volleybalseizoen 2020 – 2021. De gemeentelijke sporthal De Schulpwei aan de dr Mansveltkade 1 is daarvoor aangepast in verband met de coronaregels die volgens de richtlijnen van het RIVM gelden. Alle ruimten zijn voorzien van gerichte aanwijzingen. Beheerder Erik van Leeuwen, waarmee WVV nog steeds erg blij is, heeft daarvoor zijn uiterste best gedaan.

De training begint met de jeugd op woensdag 9 september a.s. De jeugd van WVV bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Zij trainen van 18.30 tot 20.00 uur onder leiding van de ervaren trainster Peggy Verwey.
Bij deze training is secretaris Jeanne Taal aanwezig.

Na de jeugdleden komen de senioren in actie. Senioren zijn dames en heren vanaf 18 jaar. Zij trainen van 20.15 tot 21.45 uur. Trainer is de ervaren Wil Westgeest.

Ook mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft daarvoor een eigen protocol opgesteld.

De eerste wedstrijden voor de WVV senioren in sporthal De Schulpwei zijn gepland voor vrijdag 2 oktober 2020. Dan gaan het Herenteam en het Mix 1 team van start.
Het WVV Mix 2 team begint op vrijdag 16 oktober 2020 met eveneens een thuiswedstrijd. Er wordt een volledige competitie gespeeld die voor WVV eindigt op vrijdag 23 april 2021. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen met het coronavirus.

Als het aantal jeugdleden verder aanwast dan kunnen zij ook gaan deelnemen aan de volleybalcompetitie. WVV roept dan ook de jeugd op om zich aan te melden. Dat kan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258. Of kom gewoon eens een keer kijken tijdens de training in sporthal De Schulpwei op de woensdagavond. En neem je sportkleding mee dan kun jij uitproberen of je volleyballen leuk vindt.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is de sociale en sportieve vereniging in Wassenaar om in clubverband te volleyballen. Een heerlijke sport waarbij lichaam en geest op een sportieve wijze worden geactiveerd.
Meld je dus aan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde