Zoeken

nlenfrdehuitptes

Hits

Artikelen bekeken hits
298712

Wassenaarse Volleybal Vereniging start met de competitie.

23.09.20

IMG 8526 2Het is zover.. Na een troosteloze en erg warme sportzomer waarin uitsluitend zonder publiek sporadisch nog werd gesport is het er dan toch van gekomen en staan voor de WVV teams ‘Heren 1’ en de ‘Mix 1’ op vrijdagavond 2 oktober a.s. in sporthal De Schulpwei de eerste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 gepland.
Graag had ik jullie allemaal uitgenodigd om deze vooraf al spannend geachte wedstrijden te komen bekijken. Helaas gooit ‘Corona’ nog steeds roet in het eten. Na toch weer nieuwe beperkingen mogen er zonder speciale toestemming slecht 50 personen het sportevenement bezoeken. En dat wordt met de wedstrijdbegeleiders, de WVV teams en hun tegenstanders mogelijk al snel bereikt.
WVV neemt dit seizoen met drie teams deel aan de recreatiecompetitie, namelijk met twee Mix teams en een Heren team. Het Heren 1 team zal na een aantal seizoenen weer hun krachten moeten meten met teams in Poule A van de Regio Haaglanden. Het Mix 1 en Mix 2 team doen dat respectievelijk in de poule A en poule B van de Regio Rijnland.

Zoals eerder aangegeven bijten het Heren 1 team en het Mix 1 team de spits af in de nieuwe competitie. Vooral voor de Heren die dit seizoen dus voor het eerst weer in de A poule zijn ingedeeld zal het de nodige spanning geven. Hun tegenstanders zijn al een aantal seizoenen in deze poule actief en weten zo ongeveer wel wat zij van hun veelal bekende tegenstander kunnen verwachten. Voor de WVV-ers zal dit een grote verrassing worden. Aanvoerder Frank heeft er overigens alle vertrouwen in dat het team bestaande uit een groot aantal routiniers hoge ogen gooien zal gooien. We zijn benieuwd. Ook de aanvoerder Peggy Verweij van de Mix 1 ziet de competitie met vertrouwen tegemoet. In het vorige, zo vroeg afgebroken seizoen, hebben zij laten zien mee te kunnen doen om de hoogste plek op de ranglijst
De heren spelen tegen Timios H1 en de Mix 1 tegen VCS mix 1 uit Sassenheim.
Naast de senioren laat ook de jeugd zich van hun goede kant zien en trainen er lustig op los om net zo goed zo niet beter te worden dan de seniorleden.
Mocht u na het lezen van het bovenstaande ook zin krijgen in het volleyballen dan bent u van harte welkom bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Reeds velen gingen u voor.
De senioren (18+) groep (dames en heren) traint op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur, en dat gebeurt in een sportieve en sociale sfeer. Eenmaal meegedaan wilt u niet anders meer en het fijne is dat nieuwe leden de eerste 4 achtereenvolgende woensdagen geheel vrijblijvend mee mogen trainen! Dus kom uit die luie stoel en kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde


Senioren Wassenaarse Volleybal Vereniging trainen al weer volop.

15.09.20

IMG 7380Ja, vorige week woensdag was het weer zover. Na het abrupte en vroege einde van het voorgaande volleybalseizoen door het verschijnen van het akelige Corona-virus gingen de senioren eindelijk weer aan de bak. Enkele WVV-ers hebben dan wel door ‘coronaproef’ volleyballen op het grasveld van het Adelbertcollege de spieren in conditie weten te houden maar ook zij doken 9 september j.l met alle senioren weer de zaal in. Vooraf waren door WVV in sporthal De Schulpwei de nodige maatregelen getroffen die door de Nevobo waren aanbevolen om coronaproef te kunnen volleyballen. Zo waren er duidelijke aanduidingen van verplichte looprichting aangeven, het maximaal toegestane aantal personen in kleedruimten vermeld, de aparte en verplichte in- en uitgang, persoons registratie enz. enz. want naast gezellig en sportief volleyballen staat uiteraard ook de veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel van de WVV-ers. Helaas liet de Gemeente als ‘hoofdverantwoordelijke’ met een controle over de genomen corona maatregelen in de gemeentelijke sporthal verstek gaan. De gretigheid van de volleyballers was er overigens niet minder om en lieten fanatiek zien hoe zeer zij het volleyballen gemist hadden. Woww wat een gretigheid. Want o jé sporten is zo ontzettend gezond voor lijf en leden. Maar let wel het is niet alleen fysiek maar ook geestelijk en lol hebben welke belangrijke onderdelen zijn van het sporten. Geestdodend lui op de bank of op het strand liggen, waardoor ledenmaten stram en ‘roestig’ worden tja dat kan altijd nog. We zijn, onder leiding van een deskundige trainer(s) rustig begonnen en voeren het ‘tempo’ langzaam op tot competitieniveau. Want vrijdagavond 2 oktober starten we in sporthal de Schulpwei om 20:30 uur met de eerste competitiewedstrijden. Als je dat wilt, kan je wellicht direct meespelen in een wedstrijdteam. Naast de zeer fanatieke wedstrijdspelers zijn er in ons midden ook rustige maar gedreven trainingsleden aanwezig. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is WVV daar zeer geschikt voor. Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het ook gewoon gezellig vertoeven is en je direct thuis zal voelen.
Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Jan Rijskamp
Foto: Marjanne van der Velde

 


The Wassenaar Volleyball Association and its youth.

08.09.2020

IMG 9832The youth department of the Wassenaar Volleyball Association (WVV) has enthusiastically started training last Wednesday. The youth group has grown in the new season to 15 boys and girls aged 10 to 15 years. The experienced trainer Peggy Verwey and her assistant Gliselle D. van der Kleij will teach the youngsters essential volleyball techniques and work on their condition.
The intention is to prepare the group for the volleyball competitions in January 2021. And WVV is certain that participation in that competition will be successful given the commitment and enthusiasm of the youth players.

WVV is building its future and that is why it calls on young people to join the youth group. The training is on Wednesday evenings from 18.30 to 20.00 in the Schulpwei sports hall at Dr Mansveltkade 1. Move, play along and improve your fitness.

In addition to volleyball, the Wassenaarse Volleyball Vereniging also engages in support activities one being the participation to the Grote Clubactie. On Saturday, September 19, the national lottery ticket sale of the Grote Club promotion will start. WVV also participates and aims at sell as many lottery tickets as possible. This year we are committed to rais money for the purchase of club kits. A ticket costs € 3, of which 80% (€ 2.40 per ticket) goes directly to the club fund of WVV.

The WVV members will use the sales booklet to sell lottery tickets in a responsible manner, which is safe for both sellers and buyers. For example, the front of the booklet has an online sales link and QR code that sellers can share or buyers can scan remotely with their phone.

The WVV youth is going all out and hopes to achieve its goal with the support of family, friends and residents of Wassenaar! Right now we can make good use of that extra support. So buy those tickets and support the Wassenaarse Volleybal Vereniging.

If you also feel like playing volleyball, come to the WVV training on Wednesday evening. For seniors, this is also in sports hall De Schulpwei from 20.15 to 21.45. For further information, please visit the website: www.wvv-wassenaar.nl or look on Facebook.

# The Wassenaarse Volleybal Vereniging is building its future.

Text: Ger van Weerlee
Photo: Marjanne van der Velde


De Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar jeugd.

08.09.20

IMG 9832De jeugdafdeling van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) is in het nieuwe volleybalseizoen weer enthousiast van start gegaan met de training. De jeugdgroep is in dit nieuwe seizoen gegroeid tot 18 jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. De ervaren trainster Peggy Verweij en haar assistente Gliselle D van der Kleij hebben de jongelui weer de broodnodige volleybaltechnieken bijgebracht. Ook werd er aan de conditie gewerkt.
De bedoeling is dat de groep wordt klaargestoomt voor de volleybalcompetitie in januari 2021. En WVV is er van overtuigd dat deelname aan die competitie, gelet op de inzet en het enthousiasme van de jeugd, zeker gaat lukken.

WVV bouwt aan haar toekomst en daarom roept zij jongelui op zich aan te sluiten bij de jeugdgroep. De training is op de woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Beweeg en speel mee en verbeter je conditie.

Naast het volleybal ontplooit de Wassenaarse Volleybal Vereniging ook nevenactiviteiten.
En een van die activiteiten is deelname van de Grote Clubactie. Morgen, zaterdag 19 september, start de landelijke lotenverkoop van die Grote Clubactie. Ook WVV doet mee en wil natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om geld binnen te halen voor de aanschaf van clubtenues en buitenvolleybalse activiteiten voor de senioren. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas van WVV gaat.

De WVV leden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

De WVV jeugd gaat er vol voor en hoopt haar doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en bewoners van Wassenaar! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Koopt dus die loten en steun de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Heeft u ook zin in volleyballen kom dan naar de training van WVV op de woensdagavond. Voor de senioren is dat van 20.15 tot 21.45 uur eveneens in sporthal De Schulpwei. Voor nadere info kent u terecht op de website: www.wvv-wassenaar.nl en op Facebook.

# De Wassenaarse Volleybal Vereniging bouwt aan haar toekomst.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde

 


De Wassenaarse Volleybal Vereniging gaat weer beginnen.

02.09.2020

IMG 7642De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) gaat van start in het nieuwe volleybalseizoen 2020 – 2021. De gemeentelijke sporthal De Schulpwei aan de dr Mansveltkade 1 is daarvoor aangepast in verband met de coronaregels die volgens de richtlijnen van het RIVM gelden. Alle ruimten zijn voorzien van gerichte aanwijzingen. Beheerder Erik van Leeuwen, waarmee WVV nog steeds erg blij is, heeft daarvoor zijn uiterste best gedaan.

De training begint met de jeugd op woensdag 9 september a.s. De jeugd van WVV bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Zij trainen van 18.30 tot 20.00 uur onder leiding van de ervaren trainster Peggy Verwey.
Bij deze training is secretaris Jeanne Taal aanwezig.

Na de jeugdleden komen de senioren in actie. Senioren zijn dames en heren vanaf 18 jaar. Zij trainen van 20.15 tot 21.45 uur. Trainer is de ervaren Wil Westgeest.

Ook mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft daarvoor een eigen protocol opgesteld.

De eerste wedstrijden voor de WVV senioren in sporthal De Schulpwei zijn gepland voor vrijdag 2 oktober 2020. Dan gaan het Herenteam en het Mix 1 team van start.
Het WVV Mix 2 team begint op vrijdag 16 oktober 2020 met eveneens een thuiswedstrijd. Er wordt een volledige competitie gespeeld die voor WVV eindigt op vrijdag 23 april 2021. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen met het coronavirus.

Als het aantal jeugdleden verder aanwast dan kunnen zij ook gaan deelnemen aan de volleybalcompetitie. WVV roept dan ook de jeugd op om zich aan te melden. Dat kan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258. Of kom gewoon eens een keer kijken tijdens de training in sporthal De Schulpwei op de woensdagavond. En neem je sportkleding mee dan kun jij uitproberen of je volleyballen leuk vindt.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is de sociale en sportieve vereniging in Wassenaar om in clubverband te volleyballen. Een heerlijke sport waarbij lichaam en geest op een sportieve wijze worden geactiveerd.
Meld je dus aan bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde