Back to Top

Info nieuwe leden

Seizoen 2023- 2024

Beste nieuw lid van WVV of geinteresseerde in WVV,

Hartelijk welkom bij onze vereniging.

Van harte hopen wij dat je bij ons een gezellige en sportieve tijd zal beleven. Wij van onze kant zullen daar in ieder geval ons best voor doen.

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over de Wassenaarse Volleybal Vereniging en een aantal nuttige links.
Veel plezier met het lezen en aanklikken.

Onderwerpen:

 1. Namen en e-mailadressen bestuursleden
 2. Ledenadministratie
 3. Trainers
 4. Trainingstijden
 5. Trainings- en wedstrijdlocatie
 6. Wat heeft WVV te bieden
 7. Website
 8. Facebookpagina
 9. PR commissie
 10. Vertrouwenscontactpersoon
 11. Lief en leed
 12. Nevobo
 13. De spelregels Volleybal
 14. Contributie, IBAN rekeningnummer en KvK nummer
 15. Statuten en huishoudelijk reglement
 16. Kleding
 17. AVA  (algemene vergadering)
 18. Opzeggen lidmaatschap
 19. Privacyverklaring
 20. Nieuwsbrief

1) Namen en e-mailadressen bestuursleden.

Voorzitter: Kirsten Harberink                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vicevoorzitter: vacature                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Jeanne Taal                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Rik Vos                             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris: Jan Rijskamp               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Scheidsrechterscoördinator: Jan Rijskamp  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

2) Ledenadministratie

Zorg ervoor dat onze 'ledenadmistratie' weet hoe je te bereiken bent. Geef daarom wijzigingen van je persoongegevens, woonadres, telefoonnummer en/of e-mail adres op tijd door aan de ledenadministratie. Onze ledenadministratie wordt bijgehouden door Jan Rijskamp.

3) Trainers

De vaste trainer voor de seniorleden is dit seizoen (vacature).
Er zijn 2 (vaste) invaltrainers, Peggy Verweij en Erik Gijsbers, die elk tientallen jaren ervaring in de volleybalwereld hebben.

De vaste trainer voor de jeugd (10 tot 18 jaar) is eveneens (vacature) met assistentie van Peggy Verweij, Ruud Meeershoek, Paul de Groot,  Arnout Roos met asistentie van Jorden van Vegten.

4) Trainingstijden

Tijdens het actieve volleybalseizoen trainen: 
-  de jeugdleden (10 tot 18 jaar) trainen iedere woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur
de seniorleden (18+) trainen eveneens op de woensdagavond en wel van 20:15 uur tot 21:45 uur, 

Tijdens de vakanties van de basisscholen zal afhankelijk van welke periode voor zowel de senioren als de jeugd nader bepaald worden of er wel of geen training is. Getracht wordt evenwel om ook tijdens de schoolvakanties te blijven volleyballen.

5) Trainings- en wedstrijdlokatie

De trainingen en de thuiswedstrijden van de officële Nevobo competitie vinden plaats in:

Sporthal De Schulpwei
Dr. Mansveltkade 1
2242 TZ  Wassenaar.

info 06-24848258

6) Wat heeft WVV te bieden

WVV heeft voor de senioren twee herenteams en één mix team in de recreatiecompetitie,
Het Heren 1 team en het Heren 2 team spelen tijdens de eerste helft van de competitie, in dezelfde poule Regio West, Haaglanden poule RHHR. De Mix 1 in de regio West, Rijnland, poule B en de Mix 2 in Regio West Rijnland, poule C.

Voor de jeugd is er een meisjes MB1 team, een meisjes MC1 team en een jongens JB1 team. De MB1 en de JB1 spelen in de 2e klasse, de MC1 in de 3e klasse van de reguliere volleybalcompetitie Regio West.

Vergis je niet in dat recreatieve karakter, wij spelen op een behoorlijk hoog niveau volleybal.
In het seizoen 2020-2021 zijn de meisjes MB 1 winterkampioen geworden en de Heren 1 algeheel KAMPIOEN. Wat de Heren 1 in het seizoen 2021-2022 wisten te herhalen. De jongens JB1 werden kampioen in het seizoen 2022-2023

WVV is lid van de Nederlandse Volleybal Bond (regio West). Dit betekent dat de wedstrijdteams in competitieverband wedstrijden spelen die door de Nevobo zijn toegewezen.

De thuiswedstrijden worden op de vrijdagavonden gespeeld in sporthal De Schulpwei en beginnen voor de jeugd om 19:15 uur en voor de senioren om 21:00 uur.

Wij organiseren tweemaal per jaar een volleybaltoernooi. Begin januari ons Olieballentoernooi, bestemd voor onze leden en hun introducés. Aansluitend daarop is de nieuwjaarsbijeenkomst. In april of mei is ons Lente….Vreugd Toernooi. Een open toernooi, bestemd voor mix recreatie-teams (gevorderden 16+ en beginners 16+).

Op dit moment zijn een groot aantal jeugdleden actief binnen de vereniging. Zij trainen thans eveneens in sporthal De Schulpwei.
De training wordt verzorgt door Peggy Verweij, Ruud meershoek, Paul de Groot, Arnout Roos met assitentie van Jorden van Vegten.

7) Website

Op onze website (www.wvv-wassenaar.nl) is veel van deze informatie terug te vinden. Daarnaast staan er veel info, wedstrijdverslagen, foto’s en nog veel meer op.

Webmaster: R van Adrichem met assistentie van Jan Rijskamp

8) Facebookpagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook en wel via Facebookpagina WVV .

Kirsten Harberink houdt de WVV Facebookpagina bij.

9) PR commissie

Alle verslagen en foto’s over en van WVV, die te vinden zijn in De Wassenaarse Krant, op onze website en Facebookpagina alsmede de internet nieuwskranten www.wassenaarder.nl en www.volmedia.nl zijn afkomstig van onze zeer actieve PR-commissie, bestaande uit: Marjanne van der Velde en Jan Rijskamp.

In sporthal De Schulpwei hebben wij ook een prikbord. Hierop zijn nieuwtjes, info over onze vereniging, toernooien, krantenknipsels en niet te vergeten het wedstrijdprogramma (met aangewezen scheidsrechters en tellers) te vinden. Het prikbord hangt onder de ‘verkeerstoren’.

De PR-commissie is blij met een door jou gemaakt wedstrijdverslag of iets anders aardigs wat bekend zou moeten worden gemaakt. Heb je iets stuur dat dan naar onze PR-commissie.

10) Vertrouwenscontactpersoon

Wij hebben binnen de vereniging een vertrouwenscontactpersoon: Elly van Weerlee.

Bij een vertrouwenscontactpersoon kan men vertrouwelijk (!) zaken bespreken. Die zaken kunnen onder andere zijn: leden die op de vereniging geconfronteerd worden met pesten, seksuele intimidatie, discriminatie of agressie. De vertrouwenscontactpersoon zal zo discreet mogelijk, actief zelf aan een oplossing werken of desgewenst derden inschakelen.

11) Lief en leed

Als leden een felicitatie, een hart onder de riem of op een andere wijze bedacht moet worden dan kunnen wij steunen op Elly van Weerlee die daar al jaren een uitmuntende invulling aan geeft.

12) Nevobo

Veel informatie over volleybal kun je vinden op de websites van de Nederlandse Volleybal Bond: https://www.volleybal.nl en https://www.nevobo.nl.

De wedstrijdschema’s, uitslagen en standen van onze teams zijn hier te vinden op de site van de Nevobo. De Nevobo heeft ook een handige android app voor de smartphone waar diezelfde gegevens van onze teams te vinden zijn.

13) De spelregels volleybal

Als volleyballer is het belangrijk dat je de spelregels kent. Wil je de officiële volleybalspelregels (in begrijpelijke taal) nalezen of oefenen? Kijk dan op: www.volleybalmasterz.nl

Wil je met de spelregels verder en een officieel scheidsrechterscertificaat behalen, haal dan je spelregelbewijs. Je hebt dan wel je Nevobo inschrijfcode nodig. De ledenadministrateur en scheidsrechterscoördinator Jan Rijskamp kan je daar aan helpen..

14) Contributie en rekeningnummer

De contributie, is door de leden in de algemene vergadering van 19 juni 2023 officieel vastgesteld en bedraagt 
voor het seizoen 2023 - 2024: 

voor een trainingslid (18 jaar en ouder)                    € 170,00   (niet competitie spelend);

voor een competitie spelend lid (18 jaar en ouder)   € 210,00   (inclusief € 40,00 kosten Nevobo/competitie);

voor een jeugdlid (op 01.10.23 jonger dan 18 jaar)   € 170,00  (exclusief kosten voor deelname aan de competitie);

voor een jeugdlid (op 01.10.23 jonger dan 18 jaar)   € 240,00  (inclusief € 70,00 kosten Nevobo/competitie);

voor een verenigingslid (minimaal)                            €   10,00.

Het IBAN rekeningnummer van WVV is:                   NL02 INGB 0000416793.

Ons Kamer van Koophandel nummer is:                   40407880.

Per e-mail ontvang je, van onze penningmeester, de nota voor de te betalen contributie.

15) Statuten en huishoudelijk reglement

De statuten en het huishoudelijk reglement zijn op de website te lezen via deze link of onder ‘De Vereniging’ bij Documenten.

16) Uitrusting

Ons wedstrijdtenue bestaat uit een, via de vereniging te kopen, shirt met WVV logo en rugnummer.

Iedere speler zorgt daarnaast zelf voor een donkerblauwe korte sportbroek, witte sokken en voor zaalsport geschikte sportschoenen zonder (zwarte)zolen die strepen op de sporthalvloer kunnen veroorzaken.

Voor de training adviseren wij naast de eerder genoemde sportschoenen /gemakkelijk zittende (sport)kleding te dragen.

17) ALV (algemene vergadering)

Aan het einde van elk seizoen wordt, in mei/juni, de algemene vergadering gehouden. In die vergadering worden alle zaken besloten die van belang zijn voor WVV.  

Leden kunnen daar hun oordeel geven over het beleid van het bestuur en voorstellen doen.

18) Opzeggen lidmaatschap

Mocht het helaas zo zijn dat je je lidmaatschap wenst op te zeggen, doe dat dan vóór 1 juni van het lopende seizoen en schriftelijk of middels een e-mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging. Indien op 1 juni van het seizoen NIET is opgezegd wordt geacht dat het lidmaatschap met één seizoen wordt verlengd en logischer wijs men daar ook contributie voor verschuldigd is. Zegt men dus op na 1 juni dan is men toch de volle contributie verschuldigd. Zie ook artikel 10, lid 9 van de statuten.

19) Privacy verklaring

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2018 (AVG) heeft WVV een privacy verklaring opgesteld. Daarin staat vermeld hoe WVV met jouw privacy gevoelige persoonsgegevens omgaat. Zie bij ‘Lidmaatschap’ en ‘persoonsgegevens’.

20) Nieuwsbrief

De vereniging verstuurt via de e-mail aan haar leden een aantal maal per jaar een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en feiten die WVV
en zijn leden aangaat.
Mocht je de nieuwsbrief niet (meer) willen ontvangen stuur mij dan even een e-mailtje.

 

Namens het bestuur van WVV,

Jeanne Taal
Secretaris WVV
Maaldrift 7d
2241 BN Wassenaar
Telefoon: 06-24848258.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.