Zoeken

nlenfrdehuitptes

Hits

Artikelen bekeken hits
298747

Sporthal De Schulpwei

In de sporthal zijn maatregelen getroffen om overeenkomstig de adviezen van het RIVM en de Nevobo te
kunnen volleyballen. 
Zo is er een apart ingang en uitgang, zijn er duidelijke richtingen aangegeven, het maximaal toegestaan aantal personen in de kleedkamers, registratie plicht en de mogelijkheid om je handen te reinigen. Douches mogen gebruikt worden indien er aan de 1,5 m wordt gedacht. In de speelhal zelf wordt ook met de opstelling van de speelvelden uiteraard gedacht aan de verplichte 1.5 meter afstand.
Maar AUB gebruik zelf uw gezonde verstand.....zodat we zo lang mogelijk kunnen blijven sporten.


SchulpweiDe Schulpwei is de sporthal waar WVV haar trainingen verricht, de WVV toernooien
en de thuiswedstrijden van de Nevobocompetitie speelt. 

De Schulpwei bestaat uit een wedstrijd-hal met bijbehorende ruimten.

De wedstrijdhal met ruim 8 meter vrije hoogte, beschikt verder o.a. over 4 volleybalvelden waar op regionaal niveau competitie wedstrijden gespeeld mogen worden.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging heeft voor haar trainingen, wegens gelijktijdig medegebruik door anderen sporters, 2 volleybalvelden beschikbaar. Naast belijning voor de wedstrijdvelden voor het volleyballen, is er ook vaste belijning aangebracht voor: handbal, badminton, voetbal, zaalhockey en tennis.

In De Schulpwei bevinden zich 4 kleedkamers, 2 scheidsrechterskleedkamers met voor elk douche gelegenheid. Daarnaast zijn er langs één lange zijde van de wedstrijdhal kanteltribunes aanwezig voor toeschouwers. Er is een eigen ruimte voor de jury en wedstrijdleiding.

De Schulpwei is uitgerust met een kantine waar diverse soorten drankjes en hapjes te verkrijgen zijn. Bij De Schulpwei is ruime en gratis parkeerruimte aanwezig.

Waar te vinden?

De sporthal De Schulpwei is te vinden op het volgende adres:

Dr. Mansveltkade 1
2242 TZ Wassenaar
telefoon 070-5111180  ........  mobiel 06-22062768

www.sporthaldeschulpwei.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Grotere kaart bekijken