De PR-commissie van de Wassenaarse Volleybal Vereniging sprak met Marjanne van der Velde, lid van de PR commissie van de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

 30.03.2019

Marjanne wil je je even voorstellen. Marjanne
Mijn naam is Marjanne van der Velde-Looyestijn, geboren en getogen in Wassenaar, getrouwd met Gerard, 3 kinderen met aanhang en een kleinkind op komst. Ik ben totaal 25 jaar als leerkracht op de Bonifaciusschool werkzaam geweest. Op diverse fronten doe ik vrijwilligerswerk.

Waar bestaat jouw taak als lid van de PR commissie uit?
Uit het maken van foto’s voor WVV bij wedstrijden en evenementen. Dit is begonnen toen ik als vrijwilliger bij de jeugd van WVV actief was met organiseren van leuke avondjes en het jaarlijkse kamp. Wij proberen als PR iedere week één of meerdere stukjes en foto’s in De Wassenaarse Krant (DWK), in Facebook en op de website te plaatsen. Daarnaast ben ik actief bij de diverse evenementen zoals Run For Rio voor Tanzania en de kraampjesmarkt.

Kun je iets vertellen over In de Kijker van de Wassenaarse Krant?
Naast de foto’s die ik bij WVV voor de website, Facebook en ons PR stukjes in de DWK maak, ben ik ook begonnen met het maken van korte filmpjes tijdens de competitie- wedstrijden. Die kan je nu soms aantreffen bij ‘In de Kijker’ en bekijken via onze website. De spelers vinden dit zelf erg leuk en leerzaam en we hopen hierdoor meer mensen enthousiast te krijgen om mee te komen volleyballen.

Speel je ook competitie?
Nee, ik speel zelf geen volleybal, dit vanwege fysieke beperkingen.

Wat voor vereniging is WVV? Prestatiegericht of gezelligheidsclub?
WVV is een kleine maar heel gezellige club, waarbij je je snel thuis voelt. Daarnaast wordt er fanatiek aan de wedstrijden deelgenomen, want winnen is toch ook leuk!

Hoe ziet de toekomst er verder uit voor WVV?
We merken iedere keer dat onze PR stukjes in de DWK gelezen worden en er nieuwe aanmeldingen binnenkomen. Daarnaast zou het mooi zijn als ook de jeugdafdeling weer een stabiel onderdeel van WVV zou zijn.

De PR-commissie van de Wassenaarse Volleybal Vereniging wenst Marjanne heel veel succes in de komende jaren.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde