319464

13-10-2020: In totaal max. 30 personen in de sporthal, geen toeschouwers. Geen gebruik douche en kleedkamer. Voor 18+ geen competitiewedstrijden en training.
Voor jeugd tot 18 jaar gelden deze sportregels niet. Mogen alleen wedstrijden spelen tegen teams uit eigen club.
Kantine is gesloten.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

29-09-2020: Er mogen geen toeschouwers binnen en de kantine is gesloten. In totaal mogen er niet meer dan 50 personen deelnemen aan het sportevenement.

Belangrijke mededeling  18.09.2020:

Om aan de Corona-richtlijnen van de Nevobo en eisen van de Overheid voor binnen-volleybal te voldoen zijn er een aantal zaken afgesproken. Zo moet iedereen zich bij binnenkomst in de sporthal registreren met naam, aankomst- en bij weggaan ook de vertrektijd, alle aanwijzingen die op deuren, wanden en vloer zijn aangegeven moeten worden gerespecteerd en worden nageleefd. Handen moeten worden schoongemaakt en er is een geheel afzonderlijke ingang en uitgang. Ook in de 'kantine' zijn tafels en stoelen op afstand geplaatst. Zoveel als maar mogelijk is is er bij aanvang van de training van zowel de jeugd als de senioren een bestuurslid aanwezig.
Maak door je kleding mee te nemen de sportzaal in ruimte vrij in de kleedkamers voor andere personen. In de kleedkamers zijn bij de kleedhaken plekken aangeven waar men zich op afstand kan omkleden.

Deze regels gelden niet alleen bij de training maar zekee ook bij de competitiewedstrijden. Gebuik daarom het  Digitaal wedstrijd formulier op de juiste wijze. Het is namelijk een goed hulpmiddel voor wie aanwezig was.

AUB gebruik je verstand een hou je aan de coronaregels.

Het coronavirus maakte het niet mogelijk om vóór 1 juni 2020 een algemene vergadering te houden.
Gelet op de
mogelijkheden is de algemene vergadering uiteindelijk gehouden op woensdag 2september 2020.
Tijdens die vergadering zijn Jeanne Taal en Jan RIjskamp herkozen als bestuurslid. Helaas is er geen vervanger gevonden voor de afgetreden penningmeester. Daar is dus nog steeds een vacature voor.

Ook is er nog geen vervanger voor het reeds aangekondigde vertrek van Ger van Weerlee uit de PR commissie. Na 20 jaar bezig te zijn geweest met WVV PR is het terecht tijd voor iemand anders.  Dus grijp je kans en neem aan het einde van dit seizoen zijn plaatst in.
Rik Vos is naast Mathieu en Ruud gekozen als reserve-lid van de kascommissie.

Belangrijke data in het seizoen 2020 -2021

vóór 17 mei 2020

Aanmelden van wedstrijdteams en speeldata in het seizoen 2020-2021 aan de Nevobo

vóór 1 september 2020

Uiterste datum voor reactie op ontwerp wedstrijdprogramma en opgave wedstrijdspelers

17 augustus 2020

augustus / sept  2020

1e nieuwsbrief

02 september 2020

De uitgestelde algemene vergadering.
Lokatie Scoutinggebouw, Dr. Mansveltkade 9.  Aanvang 20:00 uur

09  september 2020

Start 1e training volleybalseizoen

28 september 2010

09 november 2020

december 2020

2e nieuwsbrief

..... december 2020

Laatste dag voor het aanmelden van jeugdteam(s) voor 2e helft van de competitie.

14 december 2020

06 januari 2021

WVV Olieballentoernooi voor leden en introducés
Aansluitend de traditonele nieuwjaarsbijeenkomst

februari 2021

3e nieuwsbrief

8 januari 2021

01 maart 2021

april 2021

4e nieuwsbrief

05 april 2021

10 april 2021

Het WVV  Lente….Vreugd Toernooi voor mix teams 16+   (beginnend en gevorderd)

17 mei 2021

31 mei 2021

Algemene ledenvergadering

.... mei / juni 2021

WVV - BBQ

De extacte datum wordt mede afhankelijk naar de 'Corona' situatie later bekend gemaakt.

31 mei 2021

Uiterste opzegdatum lidmaatschap voor het nieuwe seizoen*

*Zie voor uitzondering art. 5 Huishoudelijk reglement

De Wassenaarse Volleybal Vereniging