Zoeken

nlenfrdehuitptes

Hits

Artikelen bekeken hits
67217

Seizoen 2018 - 2019

Beste nieuw lid van WVV,

Hartelijk welkom bij onze vereniging.

Van harte hopen wij dat je bij ons een gezellige en sportieve tijd zal beleven. Wij van onze kant zullen daar in ieder geval ons best voor doen.

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over de Wassenaarse Volleybal Vereniging en een aantal nuttige links. Veel plezier met lezen en aanklikken.

Onderwerpen:

 1. Namen en e-mailadressen bestuur
 2. Trainers
 3. Trainingstijd
 4. Trainings- en wedstrijdlocatie
 5. Wat heeft WVV te bieden
 6. Website
 7. Facebookpagina
 8. PR commissie
 9. Vertrouwenspersoon
 10. Lief en leed
 11. Nevobo
 12. De Spelregels Volleybal
 13. Contributie, rekening nummer en KvK nummer
 14. Statuten en huishoudelijk reglement
 15. Tenue
 16. ALV (Algemene Ledenvergadering)
 17. Opzeggen lidmaatschap
 18. Privacy verklaring

1) Namen en e-mailadressen bestuur.

Voorzitter: Kirsten Harberink                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vicevoorzitter: Miranda Groen                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Jeanne Taal                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2e secretaris: Erna Roeleveld                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Wil Westgeest                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris: Jan Rijskamp               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Scheidsrechterscoördinator: Jan Rijskamp  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

2) Trainers

De vaste trainer is dit seizoen Wil Westgeest. Wil heeft evenals de invaltrainers, Peggy Verwey en Erik Gijsbers, al tientallen jaren ervaring in de volleybalwereld.

3) Trainingstijd

Tijdens het actieve volleybalseizoen iedere woensdagavond van 20:15 uur tot 21:45 uur. In de vakanties van de basisscholen is er geen training.

4) Trainings- en wedstrijdlocatie

De trainingen en de thuiswedstrijden vinden plaats in:

Sporthal De Schulpwei

Dr. Mansveltkade 1

2242 TZ  Wassenaar.

Telefoon: 070-5111180

www.sporthaldeschulpwei.nl

5) Wat heeft WVV te bieden

WVV heeft één heren recreatie team en twee mix recreatie teams in de competitie.

Vergis je niet in dat recreatieve karakter, we spelen op een behoorlijk hoog niveau volleybal.

WVV is lid van de Nederlandse Volleybal Bond (regio West). Dit betekent dat de wedstrijdteams in competitieverband wedstrijden spelen die door de Nevobo zijn toegewezen.

De thuiswedstrijden worden op een aantal vrijdagavonden gespeeld in sporthal De Schulpwei en beginnen om 20:30 uur.

Wij organiseren tweemaal per jaar een toernooi. Begin januari ons Olieballentoernooi, bestemd voor onze leden en hun introducés. Aansluitend daarop is de nieuwjaarsbijeenkomst. In april of mei is ons Lente….Vreugd Toernooi. Een open toernooi, bestemd voor mix recreatie-teams (gevorderden 16+ en beginners 16+).

Op dit moment hebben wij geen jeugdteam en dus ook geen aparte jeugdtraining.

6) Website

Op onze website (www.wvv-wassenaar.nl) is veel van deze informatie terug te vinden. Daarnaast staan er veel info, wedstrijdverslagen, foto’s en nog veel meer op.

Webmasters: R van Adrichem en Erna Roeleveld

www.wvv-wassenaar.nl

7) Facebookpagina

Wij zijn ook te vinden op Facebook en wel via Facebookpagina WVV .

Kirsten Harberink houdt de Facebookpagina bij.

8) PR commissie

Veel, zo niet alle verslagen en foto’s over en van WVV, die te vinden zijn in De Wassenaarse Krant, op onze website en Facebookpagina alsmede de internet nieuwskranten www.wassenaarder.nl en www.volmedia.nl zijn afkomstig van onze zeer actieve PR-commissie, bestaande uit: Marjanne van der Velde, Ger van Weerlee en Jan Rijskamp.

In sporthal De Schulpwei hebben wij ook een prikbord. Hierop zijn nieuwtjes, info over onze vereniging, toernooien, krantenknipsels en niet te vergeten het wedstrijdprogramma (met aangewezen scheidsrechters en tellers) te vinden. Het prikbord hangt onder de ‘verkeerstoren’.

De PR-commissie is blij met een door jou gemaakt wedstrijdverslag of iets anders aardigs wat bekend zou moeten worden gemaakt. Heb je iets stuur dat dan naar onze PR-commissie.

9) Vertrouwenspersoon

Wij hebben binnen de vereniging een vertrouwenspersoon: Kirsten Harberink.

Bij een vertrouwenspersoon kan men vertrouwelijk (!) zaken bespreken. Die zaken kunnen onder andere zijn: leden die op de vereniging geconfronteerd worden met pesten, seksuele intimidatie, discriminatie of agressie. De vertrouwenspersoon zal zo discreet mogelijk, actief zelf aan een oplossing werken of desgewenst derden inschakelen.

10) Lief en leed

Als leden een felicitatie, een hart onder de riem of op een andere wijze bedacht moet worden dan kunnen wij steunen op Elly van Weerlee die daar al jaren een uitmuntende invulling aan geeft.

11) Nevobo

Veel informatie over volleybal kun je vinden op de websites van de Nederlandse Volleybal Bond: http://www.volleybal.nl/ en https://www.nevobo.nl.

De wedstrijdschema’s, uitslagen en standen van onze teams zijn hier te vinden op de site van de Nevobo. De Nevobo heeft ook een handige android app voor de smartphone waar diezelfde gegevens van onze teams te vinden zijn.

12) De spelregels volleybal

Als volleyballer is het belangrijk dat je de spelregels kent. Wil je de officiële volleybalspelregels (in begrijpelijke taal) nalezen of oefenen? Kijk dan op: www.volleybalmasterz.nl

Wil je met de spelregels verder en een officieel scheidsrechterscertificaat behalen, haal dan je spelregelbewijs. Je hebt dan wel je Nevobo inschrijfcode nodig. Vraag daarnaar bij de ledenadministrateur Erna Roeleveld of bij de scheidsrechterscoördinator Jan Rijskamp.

13) Contributie en rekeningnummer

De contributie voor het seizoen 2018 - 2019 bedraagt:

voor een trainingslid                                  € 157,50;

voor een competitie spelend lid                 € 198,50.  (€ 36,00 daarvan gaat naar de Nevobo);

voor een verenigingslid minimaal               €   10,00.

Het IBAN rekeningnummer van WVV is:    NL02 INGB 0000416793.

Ons Kamer van koophandel nummer is:    40407880.

Per e-mail ontvang je, van onze penningmeester, de nota voor de te betalen contributie.

14) Statuten en huishoudelijk reglement

De statuten en het huishoudelijk reglement zijn op de website te lezen via deze link of onder ‘De Vereniging’ bij Documenten.

15) Tenue

Ons wedstrijdtenue bestaat uit een, via de vereniging te kopen, shirt met logo en rugnummer.

Iedere speler zorgt daarnaast zelf voor een donkerblauwe korte broek, witte sokken en voor zaalsport geschikte sportschoenen zonder (zwarte)zolen die strepen op de sporthalvloer veroorzaken.

Voor de training adviseren wij naast de eerder genoemde sportschoenen gemakkelijk zittende (sport)kleding te dragen.

16) ALV

Aan het einde van elk seizoen wordt, in mei, de algemene ledenvergadering gehouden. In die vergadering worden alle zaken besloten die van belang zijn voor WVV.

Leden kunnen daar hun oordeel geven over het beleid van het bestuur en voorstellen doen.

17) Opzeggen lidmaatschap

Mocht het helaas zo zijn dat je je lidmaatschap wenst op te zeggen, doe dat dan vóór 1 juni van het lopende seizoen en schriftelijk of middels e-mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging.

18) Privacy verklaring

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2018 (AVG) heeft WVV een privacy verklaring opgesteld. Daarin staat vermeld hoe WVV met jouw privacy gevoelige persoonsgegevens omgaat. Zie bij ‘Lidmaatschap’ en ‘persoonsgegevens’.

Tot slot wil ik nog even melden dat de vereniging een aantal maal per jaar een nieuwsbrief online verstuurt met de laatste nieuwtjes en feiten die WVV en zijn leden aangaat.

Mocht je die niet (meer) willen ontvangen stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan even een e-mailtje.

Namens het bestuur van WVV,

Jeanne Taal
Secretaris WVV
Maaldrift 7d
2241 BN Wassenaar
Telefoon: 070-5176875.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.