67238

Ook WVV heeft een vertrouwenspersoon bij wie je terecht kunt voor als er binnen WVV iets zou gebeuren dat niet door de beugel kan. Onze vertrouwenspersoon voor alle leden is Elly van Weerlee, zelf ook lid van de vereniging en spelend in het Mix 2 competitie team. Je kunt haar aanspreken of vertrouwenspersoons zaken melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Ook is zij vrijwel iedere woensdagavond (trainingsavond) tussen 20.15 uur en 21.45 uur in de sporthal De Schulpwei aanwezig.

Gedragsregels

De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) heeft in 2006 een gedragscode in het volleybal vastgesteld met daarin gedragsregels en aanbevelingen waarnaar binnen een vereniging gehandeld kan worden. Als je prettig met elkaar omgaat in een gelijkwaardige relatie, kunnen grapjes of aanrakingen best gewenst of mogelijk zijn. Dan is er ook geen probleem. Het wordt anders als er opmerkingen worden gemaakt die net iets te ver gaan. Daarbij hoeft niet altijd sprake te zijn van boze opzet. Een grapje kan onbedoeld toch kwetsend overkomen. Bijna iedereen kan zich er wel iets bij voorstellen.

Wat doet de vertrouwenspersoon?

Samen zijn we er verantwoordelijk voor dat van ieder lid van WVV de sociale-, geestelijke- en lichamelijke integriteit wordt gewaarborgd. Mocht je onverhoopt toch met grensover-schrijdend gedrag te maken krijgen, dan kan dit gemeld worden bij de vertrouwenspersoon van de vereniging. Deze luistert naar je verhaal en helpt je, eventueel met anderen, zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet.

De vertrouwenspersoon kan je helpen om een klacht in te dienen bij het bestuur van WVV, de sportbond of de politie. Maar gewoon even praten kan natuurlijk ook!