67216

WVV, wat staat voor Wassenaarse Volleybal Vereniging, is opgericht in 1962. Het is een gezellige en sociale recreanten volleybalvereniging. De leden zijn volwassenen (ongeveer 18+) die naast uitsluitend willen trainen eveneens de mogelijkheid hebben om, in één van de wedstrijdteams, deel te nemen aan de competitie van de Nevobo. WVV heeft momenteel één herenteam en 2 mixteams in de competitie.

Het actieve volleybalseizoen (trainingen en wedstrijden) speelt zich af van eind augustus in het ene jaar tot eind mei van het daarop volgende jaar. Alleen tijdens de basisschoolvakanties is er geen training.

Onze trainer(s) zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring op dat gebied. Het merendeel van onze scheidsrechters zijn gediplomeerd. Via de Nevobo biedt WVV je de gelegenheid om eveneens de nodige cursussen en bijeenkomsten te volgen: onder andere voor trainer, nieuw bestuurslid en/of scheidsrechter. Binnen WVV is een vertrouwenspersoon actief om confrontaties op welk gebied dan ook te verhelpen of op te lossen.

Heren 1 in actie

De recreatie heren- en mixteams trainen op de woensdagavond van 20:15 uur tot 21:45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar. Ook  leden die uitsluitend trainen zijn dan aanwezig voor een trainings-avond vol gezelligheid, maar uiteraard vooral ook veel aandacht voor het volleyballen. Van zeer fanatiek tot gedreven en luchtig. Iedereen zoveel mogelijk op z’n eigen niveau. Vandaar dat er ook veelal in 2 groepen wordt getraind.

Wedstrijden en teams

WVV is lid van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) regio West. Dit houdt in dat de wedstrijdteams in competitieverband wedstrijden spelen, welke door de Nevobo worden georganiseerd.

De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld in sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1 en beginnen om 20:30 uur. De uitwedstrijden kunnen op elke andere avond in de week gespeeld worden en op diverse tijdstippen aanvangen. Vergeet vooral niet dat de wedstrijden ook nog eens ongelooflijk spannend en inspannend kunnen zijn!

Overige activiteiten

Na de training en thuiswedstrijd is er altijd gelegenheid om gezellig, onder het genot van een drankje en/of hapje in de kantine van sporthal De Schulpwei, over van alles na te praten.

Buiten de competitie en trainingen om worden er door de vereniging diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt er deelgenomen aan volleybaltoernooien waar men op verschillende manieren kennis kan maken met de volleybalsport. Ondanks het recreatieve karakter bij de senioren wordt er bij WVV op een aanzienlijk ‘hoog’ niveau volleybal gespeeld. Kom maar eens kijken bij een wedstrijd van de heren!!

Elk kalenderjaar starten we met het ‘olieballen’toernooi. Een toernooi voor WVV-leden en hun introducés waar in een ongedwongen sfeer om de ‘eeuwige’ WVV-roem onderlinge partijtjes worden gespeeld. Aansluitend vindt er een nieuwjaarsbijeenkomst plaats.

In de maand april organiseert WVV het ‘Lente…Vreugd Toernooi’ voor mix recreatieteams in sporthal De Schulpwei. Ter afsluiting van het seizoen is er, bij een van de leden thuis, een gezellige barbecue voor alle leden, partners en hun (jonge) kinderen. Bij gelegenheid regelt WVV dat er, soms tegen gereduceerd tarief, gezamenlijk een ‘belangrijke’ volleybalwedstrijd wordt bezocht.

Vier maal per jaar ontvangen de leden een nieuwsbrief waarin het wel en wee en nieuws feitjes  omtrent WVV bekend worden gemaakt.

Onze PR-commissie zorgt ervoor dat o.a. van de WVV competitiewedstrijden en eigen toernooien verslagen in de (internet) kranten verschijnen, op de website alsmede de facebook-pagina van WVV te zien zijn.

Mix 1 in actie

.